Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Φτερά και πούπουλα...

  ...οι περισσότεροι θεωρούμε ότι υπάρχουν μόνο για να σκεπάζουν τα σώματα των πουλιών ή για να γεμίζουμε τα μαξιλάρια μας....!!! Να όμως που στο χώρο της φαντασίας του καθενός τα φτερά και τα πούπουλα λαμβάνουν ένα διαφορετικό νόημα...για παραπάνω χρήσεις.....

   

  Σκουλαρίκια με φτερά....

 Η Victoria Secret έντυσε τα μοντέλα της με φτερά....
     Και μία στυλιστική άποψη...παπούτσια με πούπουλα!!!!!Όπως λέει όμως και ο Jorge Bucay  ''Τα φτερά είναι για να πετάς'' (Μύθος-Παραβολή):                                                 

  Στην ζωή μας πολλές φορές χρειάζεται να κάνουμε νέα άλματα και αναζητήσεις που ξεκινάνε πάντα με το πρώτο μικρό βήμα. Συνήθως αμφιβάλλουμε, φοβόμαστε το άγνωστο, το τι θα συναντήσουμε, πως θα αντεπεξέλθουμε στις νέες συνθήκες και στο νέο περιβάλλον. Δηλαδή φοβόμαστε το ρίσκο και την αποτυχία.

   Η αλήθεια είναι όμως, πως πρέπει να επιλέξουμε, και αν θέλετε :να ''παίζουμε'' αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να χάσουμε, μπορεί να κερδίσουμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθουμε, θα αναζητήσουμε, θα ψάξουμε και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποκομίσουμε την εμπειρία ότι προσπαθήσαμε, και δεν μείναμε μόνο στις σκέψεις του νου.

   Πρέπει να επιλέξουμε , αν θα αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια ή εάν θα ξαν'ανοιχτούμε σε νέα ταξίδια.Η επιλογή είναι δική μας, όπως άλλωστε η απόφαση και το ταξίδι.

   Τα φτερά μας λοιπόν, είναι για να πετάμε και όχι για να φαντάζουν όμορφα πάνω μας...ας τα ξεδιπλώσουμε και ας επιχειρήσουμε το ταξίδι...

                                            ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ Υ.Γ.  Να Χαμογελάτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you veryyy much for your visit...