Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

It's a coffee day today!!!!

DSC_0055

Hello my friends!!I am very-very excited because today I'll meet the greek craft bloggers for the first time!!We have a meeting for coffee this afternoon and I really can't wait!!I am anxious too because I am shy and a little bit antisocial but ok...I think I'll handle it!The next days wait for photos and details!!Wish you a magical day!!

Έφτασε επιτέλους η ώρα να συναντηθώ με τα κορίτσια που μιλάω τόοοσο καιρό μέσω ίντερνετ και που τα γνωρίζω μόνο μέσω των δημιουργιών τους!! Σήμερα στο Θησείο θα γίνει η "συνάντηση κορυφής" με τα δημιουργικά κορίτσια της blogoγειτονειάς!!Ελπίζω να καταφέρετε όλες να έρθετε και να ΜΗΝ πιάσει πάλι καμιά βροχή όπως την άλλη φορά που είχα ξεκινήσει να πάω στην προηγούμενη συνάντηση και γύρισα πίσω παπίιιιι!!!Όποιοι δεν έχετε δει τη σχετική ανάρτηση της Χριστίνας ή της Ειρήνης η συνάντηση θα γίνει στο Θησείο, 18:00 έξω από την καφετέρια "Αθηναίων πολιτεία"(Αποστόλου Παύλου 38 & Ακάμαντος 1). Δεν ξέρω βέβαια που είναι αυτό αλλά ελπίζω να το βρω!!Ε ψιτ κορίτσια,άμα δείτε κάνα κοριτσάκι να τριγυρνάει στα τυφλά ψάχνοντας να βρει που είστε μιλήστε του,εγώ θα'μαι...χεχε!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα σας δω από κοντά όλες σας αλλά έχω και άγχος γιατί είμαι και λίγο αντικοινωνική...χι!!!Με όσες τα καταφέρετε τα λέμε από κοντά το απόγευμααααα!!!Τις υπόλοιπες σας φιλώ γλυκά και ελπίζω να σας γνωρίσω κάποια άλλη στιγμή!

Kisseeeees

7 σχόλια:

  1. Τι ωραία..θα τα πούμε το απόγευμα από κοντά λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Χάπι, φίλη μου... κι εγώ τα ίδια (αντικοινωνική εννοώ)! Κι έχω κι εγώ το ίδιο άγχος: ανακοινώνω τη grande άφιξή μου εις το κλεινόν άστυ αρχές του μήνα, οπότε θέλω κι εγώ να δω τη μπλογκοπαρέα! Πήγαινε πρώτη και πες μου...! Αν και τα κορίτσια φαίνονται όλα εξαιρετικά και ταλαντούχα!! Είμαι ενθουσιασμένη που μπορεί να σας δω! Κανόνισε και εσύ μικρή μου... έρχεται η θεια απ' του χουριό! (γύρω στις 3-4 του μηνού)! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοριτσάκι τώρα είδα την ανάρτησή σου,μετά τη γνωριμία..
    Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα ένα τόσο γελαστό και χαρούμενο άνθρωπο!!Happy Kathy στην κυριολεξία!!!
    Φιλιάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τυχερές που είχατε την ευκαιρία να γνωριστείτε...Ελπίζω να περάσατε όμορφα κι αυτή η πρώτη συνάντηση να ήταν ένα όμορφο ξεκίνημα...Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μικρή μου ελπίζω να σου άρεσε και να θες να ξανακάνουμε παρέα...θα μας παίζεις κι εμάς έ;;;
    Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κι από κοντά! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ!!!!!
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!!!!
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you veryyy much for your visit...