Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Music Monday!-or not!

Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι "Μουσική Δευτέρα" σήμερα...για την ακρίβεια είναι μία μέρα μετά αλλά έχουν μαζευτεί πολλές δουλειές και το ξεκίνημα της εξεταστικης δεν βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ στο να γίνουν όοοοολα αυτά που πρέπει να γίνουν...και βάλε και το γεγονός ότι εχθές ήταν και η γιορτή του πατερούλη...ε δεν πρόλαβα να σας βάλω το καθιερωμένο κομμάτι μας!Όμως είμαι εδώ τώρα με ένα πολύ χαρούμενο τραγουδάκι...έτσι για να ελαφρύνουμε λίγο το ήδη πιεστικό και κουραστικό κλίμα των ημερών...

να μαθαίνω γράμματα,πράγματα, σπουδάγματα



Πιστεύω ότι είναι από τα πρώτα πρώτα τραγούδια που μαθαίνουμε στη ζωή μας,έτσι δεν είναι??Μαζί με το πλάθω κουλουράκια....το ήταν ένας γάιδαρος...και δεν συμμαζεύεται...τραγούδια που όσα χρόνια και αν περάσουν είμαι σίγουρη πως δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα λόγια τους!

Αλήθεια,εσάς ποιο ήταν το αγαπημένο σας τραγούδι όταν είσασταν μικρά παιδιά??Εγώ είχα τρία super αγαπημένα αλλά καμμία σχέση με αυτά τα παιδικά..το ένα ήταν το Smooth Criminal του μέγιστου Μιχάλη Jackson το άλλο ήταν το "Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου" το γνωστό αυτό άσμα του Κορκολή και τέλος το Unchain My Heart του Joe Cocker που πάθαινα κοκομπλόκο όταν το άκουγα(οπως μου έχουν μεταφέρει διότι εγώ τίποτα από όλα αυτά φυσικά δεν θυμάμαι-ίσως μόνο το "ντύσου πρόχειρα..."που το είχα κάνει και θεατρικό-χαχαχαχαχα).

Πάω να συνεχίσω τι διάβασμα τώρα και ίσως κατρακυλήσω λιγάκι και δω και Mentaliiiist ♥♥..χεχε

Σας φιλω γλυκααααά
Καληνύχτα♥

3 σχόλια:

  1. καλά είσαι, εμένα το αγαπημένο μου ήταν το σέξυ θεία λολα και γενικά τα άσματα του Καρβέλα, χαχα, Κορκολής, κλασικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. korkolis for life...oloi to akougame auto to asma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άααα...κι εγώ τρελαινόμουν για Βίσση-Καρβέλα....Ρακιντζή...είσαι σάν κουνέλιιιιι....αλλά θυμάμαι κιόλας ότι μου άρεσε πολύ η Πωλίνα και το " Πάμε για τρέλες...στις Σευχέλες...πάμε για τρέλες...ώώ....χάχάχά...τα θυμάστε;!!
    Καλά...το blog σου είναι τέλειοοοο...τί καταπληκτικές φωτογραφίες που βγάζεις !!!!! Τα κοσμήματά σου είναι καταπληκτικά !!!!
    Όλη η νέα κολεξιόν σου με έχει ξετρελάνει !!! Πολύ του γούστου μου τα κρεμαστά με τις αλυσίδες !!!!
    Πολύ χάρηκα που σε γνώρισα !!! Αλήθεια...πώς μπορώ να γίνω αναγνώστρια εδώ...φιλάκια πολλά !! Καλημέρααααα!!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you veryyy much for your visit...