Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

1 Χρόνος!!!

I am back
Και όμως πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την τελευταία Happy ανάρτηση!!Εξαφανίστηκα το ξέρω,αλλά τι να κάνεις..η ζωή είναι ΖΩΗ και σε παρασέρνει στα μονοπάτια της και εσύ δεν μπορείς να πράξεις διαφορετικά παρά να την ακολουθήσεις ακόμα και αν σε οδηγεί σε αδιέξοδα.Το σημαντικό είναι να καταλαβαίνεις μόνος σου το που έφτασες και να το αλλάζεις προσπαθώντας να χαράξεις το δικό σου δρόμο βασιζόμενος στις δικές σου δυνάμεις!Νικώντας λοιπόν την αδράνεια που σε βουλιάζει παίρνεις βαθιά ανάσα και βγαίνεις πάλι στην επιφάνεια και νιώθεις πιο δυνατός από πριν και πιο ορεξάτος να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί και σε γεμίζει!!!Οπότε πάμεεεεεε...ξεκινάμεεεε από την αρχή με καινούριο design από τα ταλαντούχα χεράκια της Lorelai που με το υπέροχο γούστο της ανανέωσε τη διακόσμηση του blog και μας γέμισε έμπνευση και την ευχαριστούμε πολύ!!!Συντονιστείτε λοιπόν σε happy ρυθμούς..............

.....και να μην ξεχνάτε να ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ φυσικά!!!!

Υ.Γ Ευχαριστώ πάρα πολύ οοοόλους αυτούς που όσο έλειπα μου έστελναν όμορφα μηνύματα και με έψαχναν...υπόσχομαι να επανορθώσω για την απουσία μου με όμορφα πραγματάκια και αστεία χαμόγελα!!!Να είστε καλά!!!

4 σχόλια:

  1. Welcome back girl! Πω, πω πρέπει κι εγώ να κάνω καμία ανάρτηση!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιούπιιιι !!!! I'm so Happy that sweet Kathy is back !!!!
    Καλως ήρθεεεεες !!!! Κι εγώ τώρα κάνω ένα διάλλειμμα αλλάαααα σας παρακολουθώ όποτε ευκαιρώ...όπως τώρα..χάχά !!! Μήν χάνομαι και τελείως !!
    Κάνω διάφορα που τα έχω παραμελήσει τόσο καιρό με το κόσμημα και το blog μου και θα επανέλθω δριμύτερη...χίχί !!!
    Φιλάκια πολλάααα και πολλά χαμόγελα Κατερινάκι !!!
    :*)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you veryyy much for your visit...